A. Senior Java utvecklare med massor av displayer

Användarvisningsbild
AndLi
Inlägg: 17368
Blev medlem: 11 februari 2004, 18:17:59
Ort: Knivsta
Kontakt:

A. Senior Java utvecklare med massor av displayer

Inlägg av AndLi »

En tjänst för den glade java utvecklaren :)
Finns också här
--
Senior Javautvecklare

Pricer är störst i världen på elektroniska hyllkantsetiketter, med kunder i mer än 30 länder, över 4000 butiker och 60 miljoner sålda etiketter. Via sändare för infrarött ljus i taket uppdaterar vi butiker med 100000 etiketter på ca en timme. Hjärtat i systemet är en högpresterande Javaserver som styr kommunikationen. Våra kunder ställer mycket höga krav på tillförlitlighet och användbarhet.

Utveckling och test av såväl mjukvara som hårdvara drivs av lättrörliga team från huvudkontoret i Stockholm, med täta kontakter med produktspecialister och partner runt om i världen. Javaservern som integreras i kundernas miljö är idag byggd i J2SE med många inslag av öppen källkod. Då utvecklingsavdelningen är relativt liten har alla möjlighet till både stort inflytande och ansvarstagande.

Du skall ha en bred kompetens och lockas av systemutveckling i Java. Utvecklingen rör allt från webbaserade gränssnitt, till serverprogrammering och databaser. För den aktuella tjänsten ser vi gärna erfarenhet av webb-GUI. Även erfarenhet av trådning och hårdvarustyrning är meriterande.

Några relevanta processer, tekniker och verktyg: Scrum, Tomcat/Struts, Java, Eclipse, Ant, JUnit, Log4J, Subversion, MySQL.

Pricer är beläget i Infracity med mycket goda bilpendlingsmöjligheter från både Uppsala och Stockholm. För den som önskar finns goda möjligheter både till internationella kundkontakter och utlandsresor.

Du är välkommen med din ansökan snarast då rekryteringen pågår löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla ett personligt brev och CV och skickas till jobb@pricer.com.

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Fredrik Tjerneld på 08-50558218.

Bild