ETA köpte för ett litet tag sedan en pastadispenser och reflow-ugn, tack vare att vi såg att det tipsades om det i denna tråden.
Dispensern är en sådan som steppen7 länkar till och ugnen finns också bland steppen7's länkar, inte första inlägget utan de senare, alltså stora ugnen och dispensern med digital display.
Dispensern är riktigt trevlig, går i rasande fart att pytsa ut pastan på kort. Det som nu tar längst tid är att bestycka kort med dess komponenter.
Ugnen som till en början fastnade i tullen pga av att avsändaren inte hade beskrivit vad det var som skickades, anlände till oss till slut. Tyvärr lite skadad i frakten men inget man orkar bråka över, handtaget på framsidan hade tryckts in en bit. Den har inte använts så mycket än, men de små kort vi hittills kört har det blivit mycket bra resultat på.
Personligen anser jag att en "korrekt autofunktion" (eller det kanske heter timer mode) innebär att ett långt tryck på pedalen ger en konstant pastamänd, dvs fastän foten somnar på pedalen, skall dispensern stoppa själv efter en viss inställbar tid. Om man släpper upp pedalen i förtid skall dispensern stoppa omedelbart. För det skulle ju vara förargligt om man i misstag ställt in "auto-tiden" på 30 sekunder och inte har nån möjlighet att stoppa korvmaskinen tidigare.
mri: På vår är det manuella läget precis som du beskriver. Tidsinställningen anger då max tid den trycker under en pedalnedtryckning. Autoläget trycker som sagt ut hela mängden utan möjlighet att stoppa den i förtid (annat än genom att slå av gerätet).
Ugnen har även fått värma en mindre begåvad styrelsemedlems Billys-pizza, inte det klyfftigaste man kan göra kanske...
edit: Stavfel.