Buggfix Plus
Aktuellt datum och tid: 18.34 2019-10-16

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme




Svara på tråd  [ 21 inlägg ]  Gå till sida Föregående  1, 2
Författare Meddelande
 Inläggsrubrik: Re: Domoticz nu på RPi3
InläggPostat: 13.26 2019-09-13 
Användarvisningsbild

Blev medlem: 16.34 2004-09-06
Inlägg: 24053
Ort: Sparreholm, Södermanland N 59° 4.134', E 16° 49.743'
Började rensa lite och se på fan nu fungerar 8080.

Några Adobe + nån blodsocker jox som inte används.


Återigen = liten tuva osv.....

Tack en gång för hjälpen som uppskattas !!


Senast redigerad av tecno 11.27 2019-09-26, redigerad totalt 1 gång.

Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 19.53 2019-09-15 

Blev medlem: 13.15 2010-11-14
Inlägg: 166
Ort: Sandviken
Ett lite avhängt tips. För att köra på en känd miljö så är containrar riktigt trevliga. Inte speciellt mycket overhead nu för tiden. Men kanske faller på win 8 (lite osäkert).
steg 1) se till att ha Docker installerat (docker toolbox eller vad för smak som passar en OS).
steg 2) sparka igång en container t.ex. https://www.domoticz.com/wiki/Docker
steg 3) drick kaffe

:D


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Domoticz nu på RPi3
InläggPostat: 16.03 2019-09-17 
Användarvisningsbild

Blev medlem: 16.34 2004-09-06
Inlägg: 24053
Ort: Sparreholm, Södermanland N 59° 4.134', E 16° 49.743'
Bilaga:
domo.JPG


ESP8266 enheter fungerar klockrent, däremot får jag inte in min väderstation WU där verkar vara API problem.

Det lustiga är att jag fick det att lira i Win8 försöket men det hela kraschade ju stup i kvarten.


Logga in för att visa de filer som bifogats till detta inlägg.


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Domoticz nu på RPi3
InläggPostat: 11.13 2019-09-23 
Användarvisningsbild

Blev medlem: 16.34 2004-09-06
Inlägg: 24053
Ort: Sparreholm, Södermanland N 59° 4.134', E 16° 49.743'
Är det någon här som fått DarkSky och/eller WU att fungera på en RPi3:a??


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 11.27 2019-09-26 
Användarvisningsbild

Blev medlem: 16.34 2004-09-06
Inlägg: 24053
Ort: Sparreholm, Södermanland N 59° 4.134', E 16° 49.743'
Ingen som leker med Domoticz på en RPi 3:a??


Upp
 Profil  
 
 Inläggsrubrik: Re: Domoticz nu på RPi3
InläggPostat: 11.51 2019-09-26 
Användarvisningsbild

Blev medlem: 17.06 2017-04-15
Inlägg: 902
Ort: Malmö
Jag tröttnade på att alltid mecka med Domoticz på RPi3 så jag körde in en Ubuntu som virtuell maskin på min Hyper-V-server.
Jag har inte pillat med den sedan dess. Funkar som en klocka som aldrig behöver dras upp.
Jag har en RPi3 som hämtar info från min väderstation (Kjelles 700-kronorssak) via rtl_433 som jag sen skickar in till Domoticz.
Alla mina sensorer kör MySensors via RFM 833 MHz, alla sensorer har en BME280 (mäter temp och luftfuktighet).
Jag har en RadMon som jag skrev om koden till som skickar in mätdata till Domiticz, mäter CPM och uS.
Jag övervakar också garaget och förrådet via Domiticz.

Så, fråga på om du behöver lite mer hjälp med Domoticz 8)


Upp
 Profil  
 
Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
Svara på tråd  [ 21 inlägg ]  Gå till sida Föregående  1, 2

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme


Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 2 gäster


Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori
Du kan inte bifoga filer i denna kategori

Sök efter:
Hoppa till:  
   
Drivs av phpBB® Forum Software © phpBB Group
Swedish translation by Peetra & phpBB Sweden © 2006-2010