Buggfix Plus
Aktuellt datum och tid: 16.33 2019-11-17

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme




Svara på tråd  [ 32 inlägg ]  Gå till sida Föregående  1, 2, 3
Författare Meddelande
InläggPostat: 07.03 2019-09-26 
Användarvisningsbild

Blev medlem: 12.01 2006-02-24
Inlägg: 22854
Ort: Norr om Sthlm
danei: när kenwoodarna blir gamla så torkar fettet i växellådan och då låter dom illa (och slits), det finns "paket" med (livsmedelsgodkänt) fett+packning+filt som man kan byta, men det är ett jäkligt slabbigt jobb.


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 15.41 2019-10-13 

Blev medlem: 07.44 2014-05-13
Inlägg: 682
Ort: Finland, österbotten
Jag bakar Foccacia bröd just nu och gjorde en 80% hydrerings deg, det funkar precis som jag förestälde mig hur det skulle funka då jag renoverade maskinen, jag riktigt kunde se glutenet forma och degen ändra konsistens, just detta som jag tycker brukar vara problematiskt med den konventionella degkroken men här blev det riktigt fint och minimalt med kladd.


Upp
 Profil  
 
Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
Svara på tråd  [ 32 inlägg ]  Gå till sida Föregående  1, 2, 3

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme


Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: G4jm0r, linlun, peter100 och 13 gäster


Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori
Du kan inte bifoga filer i denna kategori

Sök efter:
Hoppa till:  
   
Drivs av phpBB® Forum Software © phpBB Group
Swedish translation by Peetra & phpBB Sweden © 2006-2010