Produktionspersonal sökes till Xylem (Emmaboda)

JonHart
Inlägg: 86
Blev medlem: 17 mars 2016, 10:21:48

Produktionspersonal sökes till Xylem (Emmaboda)

Inlägg av JonHart »

Produktionspersonal sökes för omgående start

Xylems produktionsenhet i Emmaboda är organiserad i självständiga produktverkstäder som tillverkar dränkbara pumpar och mixers. Varje produktverkstad är specialiserad på delar av vårt sortiment och här sker komplett tillverkning av våra produkter, främst varumärket Flygt. Ansvaret gäller hela tillverkningen - från order till leverans. I tillverkningen ingår alla moment fram till färdig produkt: gjuteri, bearbetning, montering, målning, provning, packning, samt statortillverkning till våra elmotorer.
Till våra produktverkstäder söker vi nu maskinoperatörer inom skärande bearbetning, montörer och gjutare. Vi söker även medarbetare inom materialhantering samt personal till vår statortillverkning.
Samtliga tjänster är på heltid och arbetstiden är dagtid eller skift, tjänsterna avser visstidsanställning.

Erfarenhet

Arbetsbeskrivning maskinoperatör

Som maskinoperatör i en produktionsgrupp arbetar du i en modern maskinpark med CNC-maskiner i direkt produktion, huvudsakligen i fleroperationsmaskiner och svarvar. Du är också delansvarig i frågor som rör produktionsteknik, planering och materialhantering.
Vi söker dig som har teknisk gymnasieutbildning med inriktning på maskin- eller verkstadsteknik och/eller erfarenhet av skärande bearbetning i CNC-styrda maskiner.

Arbetsbeskrivning montör, gjutare och stator lindare

Som montör arbetar du med slutmontering av våra produkter inom respektive produktverkstad. Det fysiska flödet består av montering, materialhantering, provning, packning och målning av pumpar. Som statorlindare arbetar du i produktionsgrupper där komplett tillverkning av statorer sker.
Som gjuteriarbetare arbetar du i huvudsak med efterbehandling av gjutgods vilket innebär rensning, blästring, avsyning samt materialhantering. Vi söker dig som har teknisk gymnasieutbildning och/eller flerårig erfarenhet inom verkstadsindustrin. Erfarenhet av monteringsarbete är meriterande. Arbetsbe skrivning materialhantering

Våra medarbetare inom materialhantering arbetar med truckkörning och in- och utleverans av ankommande gods. Vi söker dig som har teknisk gymnasieutbildning och/eller flerårig erfarenhet inom verkstadsindustrin eller lager/logistik. Meriterande med truckvana, Personliga egenskaper

Som person känner du igen dig i våra kärnkompetenser - att sträva efter ständiga förbättringar, att inspirera till ansvarstagande och att samarbeta över gränserna - vilka är en bidragande faktor till företagets framgång. Du utför alltid ditt arbete med högsta krav på säkerhet, miljö, leveranssäkerhet och kvalitet med kunden i fokus.
Då vi verkar i en internationell miljö är det viktigt att du förstår engelska i både tal och skrift.

Vi erbjuder dig en kreativ miljö med engagerade och hjälpsamma arbetskollegor.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Karin Odhnoff, HR Business Partner, 0471-24 74 40.

Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan, dock senast 2019-01-31. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt webbverktyg.
Representant för IF Metall är Gert Nylander, 0471-24 72 41

Link: https://ex.cndarine.com/campaign/url/fo ... dab59a9685