Automationstekniker/programmerare sökes (Ystad)

JonHart
Inlägg: 86
Blev medlem: 17 mars 2016, 10:21:48

Automationstekniker/programmerare sökes (Ystad)

Inlägg av JonHart »

Arbetsuppgifter:
Du kommer att ingå i vårt team som arbetar med att programmera styrsystem till våra maskinlinjer, utföra test innan utleverans och genomföra driftsättningar på plats hos kund. Tjänsten har en stor bredd av arbetsuppgifter och ger dig goda möjligheter att växa och utvecklas, beroende på var du befinner dig idag.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett stort teknikintresse och som stimuleras av problemlösning. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterade och du behärskar engelska i tal och skrift. Kunskap i programmering av Siemens programvara är meriterande.
Förutom ovanstående önskemål så ser vi gärna att du är nyfiken och självständig, tycker om att resa och att du har lätt för att samarbeta med andra. Ytterligare språkkunskaper är ett plus.

Vi erbjuder:
Som programmerare hos oss får du möjlighet att vara med i hela kedjan från programskrivning till driftsättning. Vi har all utveckling och kompetens på plats i Ystad och du kommer att vara en viktig medarbetare i vårt team. Vi har en platt organisation med korta beslutsvägar och vi erbjuder ett omväxlande och intressant arbete i en internationell miljö.

Ansökan

Vi bearbetar ansökningar löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse så snart som möjligt till sales@corrpal.com. Har du frågor om tjänsten kan du vända dig till Kristina Håkansson, 0411-53 65 89.

Job link: https://ex.cndarine.com/campaign/url/fo ... cdb281b898