Buggfix Plus
Aktuellt datum och tid: 15.49 2019-10-18

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme


Kategoriregler


• För varje tråd du vill starta här, måste du ha skrivit fyra inlägg någonstans i forumet utanför denna kategori.
• Medlem med statusen "Ny medlem" får inte starta en tråd här. Denna status blir du av med efter 30 inlägg.
• Trådens rubrik måste börja med K: S: B: för köpes, säljes, eller bytes. Samköpstrådar märks förslagsvis med Samköp:, osv.
• När köpet eller bytet är avklarat, lägg till SÅLD eller motsvarande i rubriken. Denna kan ändras genom att redigera första inlägget.
• En tråd får maximalt bumpas en gång om ingen viktig information har ändrats.
• Om bud, intresseanmälan eller annan anonym aktivitet sker dolt för andra medlemmar, skall detta ovillkorligen meddelas i tråden av trådskaparen om det påverkar övriga intressenter i affären. Exempelvis "Anonymt bud på 500 kr har givits.".



Svara på tråd  [ 92 inlägg ]  Gå till sida 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Nästa
Författare Meddelande
InläggPostat: 11.30 2019-09-20 

Blev medlem: 23.10 2008-01-24
Inlägg: 179
Ort: Haninge
Bilaga:
RC-Wide-9-sidefront_l.jpg


Märke: Raycore
Modell: RC-CP9SZ
Managed by WEB

Som default finns admin på VLAN 296
Jag har fixat så dessa ligger på Default Vlan 1 så det går enkelt att komma åt webbadmin

Avnnamn: admin
Lösenord: password
Webadmin: 192.168.0.1

Flertal finns.

Pris 250:- inkl frakt / styck


Lite info från tillverkarens sida.
https://www.melbye.com/se/dk/fibernet-1 ... de-series/

The powerful 416 MHz CPU ensures that the unit is capable of handling both today’s and tomorrow ́s demanding management needs. The unit supports remote management by several different means for example Web/http, SNMP, Telnet CLI, DHCP Auto provisioning and TR-069 as optional choice.

To ensure a flexible installation, the converter can be supplied with or without a fiber management module.

Switch
- 1 x Fiber port with TwinRate function ™, 100/1000Mbps automatically selected
- 8 x RJ-45 customer LAN ports, 10/100/1000 Mb/s
- 1 x RJ-45 LAN port, placed in “hidden position”, for Telemetry services 10/100/1000 Mb/s
- IEEE802.1q tag-based VLAN, supports up to 256 active VLANs
- 8 QoS queues per port with strict or deficit- weighted round robin scheduling
- IEEE 802.3az Energy Efficient Ethernet (EEE) function, max 5 W at full load
- Full IPv6 support, both for Management and Traffic
- Full Multicast support, both IGMPv2/v3 and MLDv1/v2
- SNMP (v1, v2c and v3 agent)
- Auto Provisioning (DHCP/FTTP) and firmware upgrade and text based configuration file (HTTP/TFTP)

CATV
- Automatic Gain Control, AGC
- Bandwidth 47 MHz-1 GHz
- Excellent sensitivity and linearity
- Low power consumption
- LED for correct OPT-IN signal level (-9 to -3 dBmW)


Här kommer listan på alla som har betalat (Har jag missat någon får ni höra av er)

malman (skickad 23/9)
sodjan (skickad 23/9)
Hedis (skickad 23/9)
bit96 (skickad 23/9)
Borre (skickad 23/9)
Lasp (skickad 23/9)
mrfrenzy (skickad 23/9)
Henry (skickad 23/9)
Humulus (skickad 23/9)
maDa (skickad 23/9)

JimmyAndersson (skickad 24/9)

ecenier (Skickad 25/9)
peterosd (Skickad 25/9)
sltf (Skickad 25/9)
stenqvist (Skickad 25/9)
sm7tix (Skickad 25/9)

Jonaz (Skickad 26/9)
carpelux (Skickad 26/9)
Berrabongo (Skickad 26/9)
bit96 (Skickad 26/9)
Hedis (Skickad 26/9) ersättnings box


Ej betalt ännu
Akai


Logga in för att visa de filer som bifogats till detta inlägg.


Senast redigerad av peterwa 21.23 2019-09-25, redigerad totalt 11 gånger.

Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 12.44 2019-09-20 

Blev medlem: 17.57 2006-04-15
Inlägg: 6843
Ort: Typ Nyköping
Vad sitter på insidan, dvs vilken Ethernetswitchkrets sitter det där egentligen, för det mesta tyder på att det sitter en två portars ARM CPU och en switchkrets på ena porten och SFP/RJ45 på den andra?
Kan det vara så att den supportar IEEE1588 (dvs PTP) men att dom inte brytt sig om att skriva ut det?
Bild på insidan är nödvändigt...

Thruput mellan WAN och LAN?


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 13.11 2019-09-20 

Blev medlem: 23.10 2008-01-24
Inlägg: 179
Ort: Haninge
Här kommer bilderna på insidan.
Bilaga:
20190920_135744_resized.jpg

Bilaga:
20190920_140241_resized.jpg

Bilaga:
20190920_135752_resized.jpg



Citera:
Thruput mellan WAN och LAN?

Har ingen info ang det.


Logga in för att visa de filer som bifogats till detta inlägg.


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 13.31 2019-09-20 

Blev medlem: 01.17 2006-02-13
Inlägg: 166
Ort: Arboga
Verkar kul...

Intresserad av 2st..:)


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 13.46 2019-09-20 

Blev medlem: 20.14 2016-10-21
Inlägg: 261
Jag ställer mig gärna i kö på 1 till 2 ST lite beroende på intresse.

Är det fler som behöver så räcker en för mig :)


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 13.53 2019-09-20 
EF Sponsor
Användarvisningsbild

Blev medlem: 15.29 2005-05-10
Inlägg: 37921
Ort: Söderköping
Hur är det? Fungerar denna som vilken annan Gb-switch som helst?
D.v.s. att man kan bortse från att den har en fiber port?
Jag har en sådan som på länken nedan och hade tänkt fixa en
till, men om denna "gör samma jobb" så kan jag ju ta den istället.

https://www.kjell.com/se/produkter/dato ... tar-p61610


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 13.56 2019-09-20 

Blev medlem: 23.10 2008-01-24
Inlägg: 179
Ort: Haninge
jag har många så det räcker för alla.

Vill du ha 1 eller 2 Akai?


Sodjan funkar som vanlig switch.


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 14.01 2019-09-20 
EF Sponsor
Användarvisningsbild

Blev medlem: 15.29 2005-05-10
Inlägg: 37921
Ort: Söderköping
OK, Swish eller hur vill du ha pengarna?


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 14.07 2019-09-20 

Blev medlem: 23.10 2008-01-24
Inlägg: 179
Ort: Haninge
sodjan
swish 0703564443

skickar adressen


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 14.11 2019-09-20 
EF Sponsor
Användarvisningsbild

Blev medlem: 15.29 2005-05-10
Inlägg: 37921
Ort: Söderköping
Ok. swishat. Namn och adress bör du se i Swish...


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 14.44 2019-09-20 
Användarvisningsbild

Blev medlem: 20.23 2005-08-06
Inlägg: 24800
Ort: Oskarshamn (En bit utanför)
Jag köper gärna 2st. :)

Edit: Men jag har inte Swish.


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 19.52 2019-09-20 

Blev medlem: 21.26 2006-03-26
Inlägg: 3060
Ort: Smedjebacken
limpan4all skrev:
Vad sitter på insidan, dvs vilken Ethernetswitchkrets sitter det där egentligen, för det mesta tyder på att det sitter en två portars ARM CPU och en switchkrets på ena porten och SFP/RJ45 på den andra?
Kan det vara så att den supportar IEEE1588 (dvs PTP) men att dom inte brytt sig om att skriva ut det?
Bild på insidan är nödvändigt...

Thruput mellan WAN och LAN?

Jag tror mer på en ren switch, ofta använd som CPE i stadsnät där fibermodulen används som trunk.


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 21.58 2019-09-20 

Blev medlem: 20.14 2016-10-21
Inlägg: 261
Jag tar två då :)


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 07.38 2019-09-21 
Användarvisningsbild

Blev medlem: 15.10 2003-12-08
Inlägg: 2389
Ort: Vänersborg
Den bör ju bli utmärkt i garaget för att slippa 19" switchen på väggen. Jag tar gärna en.


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 08.03 2019-09-21 

Blev medlem: 17.59 2009-12-21
Inlägg: 3481
Är dom fläktlösa och följer adapter med ?


Upp
 Profil  
 
Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
Svara på tråd  [ 92 inlägg ]  Gå till sida 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Nästa

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme


Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 4 gäster


Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori
Du kan inte bifoga filer i denna kategori

Sök efter:
Hoppa till:  
    Electrokit
Drivs av phpBB® Forum Software © phpBB Group
Swedish translation by Peetra & phpBB Sweden © 2006-2010