IT-specialist sökes till Inspektionen för vård och omsorg

JonHart
Inlägg: 90
Blev medlem: 17 mars 2016, 10:21:48

IT-specialist sökes till Inspektionen för vård och omsorg

Inlägg av JonHart »

Vill du bidra med din IT-kompetens till en god och säker vård och omsorg? Inspektionen för vård och omsorg (IVO) står inför en rad spännande utmaningar och bedriver sedan en tid ett omfattande utvecklingsarbete. Nu söker vi en IT-specialist med leverantörsansvar för vår driftleverantör till IT-enheten. IT-enheten ingår i den myndighetsövergripande avdelningen för Verksamhetsstöd som ligger centralt placerad i Stockholm.

Arbetsuppgifter

IVO har en blandning av outsourcade och interna IT baserade tjänster, IT-enheten ansvarar för att se till att leveranserna från våra outsourcade leverantörer är ändamålsenliga samt att stötta de agila utvecklingsteamen.
Arbetet innebär bland annat att kunna vara med och ta fram beskrivningar för tjänster, att se till att supporten har förutsättningar för att möta organisationen och att vår serverpark/nätverk är rätt dimensionerad och anpassad efter våra behov. I tjänsten ingår att följa upp driften både ur kvalitets och ekonomisk synvinkel.
Arbetet sker i tätt samarbete med verksamheten, agila utvecklingsteam och våra leverantörer. Du kan också komma att bidra med teknisk kompetens i kommande upphandlingar och utvecklingsprojekt. I det dagliga arbetet ingår även att vara kontaktperson för IT-incidenter och problem-ärenden enligt våra ITIL processer.
Rollen rapporterar till IT-chefen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

- Akademisk utbildning eller annan eftergymnasial utbildning inom IT-området.
- Minst fyra års aktuell erfarenhet av liknande arbete (leveransnära IT-arbete)
- Erfarenhet av minst två av följande områden: Leverantörsstyrning, infrastruktur eller klienthantering
- God kunskap om ITIL
- God övergripande kännedom om teknik
Vi kommer fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har god samarbetsförmåga och är en tydlig lagspelare. Du är van vid att ingå i ett team med gemensamma prioriteringar. Du är strukturerad, lösningsorienterad och initiativtagande. Du kan hantera förändringar i arbetsuppgifter och arbetssätt och har en god analytisk förmåga. Du ska ha mycket goda kunskaper i svenska, såväl muntligt som skriftligt.
Det är meriterande om du har:
- Erfarenhet av agila arbetssätt
- Erfarenhet av IT-arbete inom offentlig verksamhet
- Medverkat med teknisk kompetens i IT-upphandling och gärna offentlig upphandling.
- Kunskap om hantering av klienter och uppsättning/anpassning av infrastruktur.
- Erfarenhet av att stödja systemutvecklingsteam

IVO erbjuder

Vi erbjuder dig en spännande kunskapsorganisation med en stimulerande arbetsmiljö och goda utvecklingsmöjligheter. Vi strävar efter en sammansättning av medarbetare som speglar samhällets mångfald.
Anställningen är tillsvidare och inleds med sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse och tjänsten avser heltid med placering i Stockholm.

Ansökan

Vi vill att du skickar in ett CV samt ett personligt brev där du presenterar dig själv och beskriver vad som intresserar dig i rollen och hur du tänker att du kan bidra. Märk din ansökan med dnr 2.1.1-07235/2023 och ansök senast den 8 mars 2023. Betyg och övriga handlingar tas med vid en eventuell intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!
Link: https://ex.cndarine.com/campaign/url/fo ... 08dc32df94