Buggfix Plus
Aktuellt datum och tid: 06.59 2020-05-25

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme




Svara på tråd  [ 7 inlägg ] 
Författare Meddelande
InläggPostat: 21.18 2020-03-14 
Användarvisningsbild

Blev medlem: 22.33 2009-03-11
Inlägg: 1585
Ort: Skellefteå
Den ena satt så fint i lådan men ger bara 24 v den andra ger upp till 60 v men går inte in..
Drivarna kan ta upp till 60 v , vilken ska jag satsa på?
Jo ,jag vet att utgången på kort 1 är bränd.

Bilaga:
CNC styr 1.jpg


Bilaga:
CNC styr 2.jpg


Bilaga:
CNC styr 3.jpg


Logga in för att visa de filer som bifogats till detta inlägg.


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 09.18 2020-03-15 

Blev medlem: 14.43 2007-06-14
Inlägg: 4291
Ort: Hälsingland
Ingen aning vad du bygger, men är det nå stegmotordrivare är det nästan alltid bättre med högre spänning.


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 13.54 2020-03-15 
Användarvisningsbild

Blev medlem: 20.53 2010-09-23
Inlägg: 1208
Ort: Ljusfallshammar
kolla så det inte är ett -48V supply (telecom typ)


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 14.09 2020-03-15 

Blev medlem: 19.16 2009-04-24
Inlägg: 1136
Du kanske kan skruva fast frekvensaren utanpå lådan och få plats med det kraftigare agget?


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 15.17 2020-03-15 
Användarvisningsbild

Blev medlem: 12.01 2006-02-24
Inlägg: 24244
Ort: Norr om Sthlm
stenD skrev:
kolla så det inte är ett -48V supply (telecom typ)


Gör det verkligen nåt i detta fallet då ? ..beror ju på om man har en jord att förhålla sej till.

jag har några 48V switchar hemma men där är det ju bara att polvända som man vill.


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 17.20 2020-03-15 
Användarvisningsbild

Blev medlem: 20.53 2010-09-23
Inlägg: 1208
Ort: Ljusfallshammar
man bör väl ha aggets plåtlåda jordad egentligen


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 21.27 2020-03-15 
Användarvisningsbild

Blev medlem: 22.33 2009-03-11
Inlägg: 1585
Ort: Skellefteå
Det hela löste sig ganska brutalt...
Tänkte ta 24 volts aggregatet men skulle prova det först, tjoff säkringen for och så den berömda röken.
Letade upp ett annat 24 volts aggregat, trefas 40 A...
Samma sak där, pang så var det kass.
Det var ett Phoenics electronics och det förra var ett MeanWell
Bra aggregat, ändå brinner dom.
En del dar funkar inget, det få bli 48V aggregatet, kommer vad jag vet från en laddstation för backupbatterier


Upp
 Profil  
 
Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
Svara på tråd  [ 7 inlägg ] 

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme


Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: cinc och 9 gäster


Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori
Du kan inte bifoga filer i denna kategori

Sök efter:
Hoppa till:  
    Electrokit
Drivs av phpBB® Forum Software © phpBB Group
Swedish translation by Peetra & phpBB Sweden © 2006-2010