Svenska ElektronikForumet
https://elektronikforumet.com/forum/

Blade Eurorack Sequencer
https://elektronikforumet.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=94229
Sida 2 av 2

Författare:  HUGGBÄVERN [ 14.07 2019-02-20 ]
Inläggsrubrik:  Re: Blade Eurorack Sequencer

En slumpsekvens vore ju också coolt. Den 'analoga* sekvenser jag ska bygga har lägen för enbart upp-stegning, upp-ner-stegning och random.

Steglängd har Ray Wilson på en annan sekvenser: Variclock/sequencer

Författare:  Dreamblade [ 19.05 2019-02-21 ]
Inläggsrubrik:  Re: Blade Eurorack Sequencer

jag kan inte skylla på att jag inte kan se lödningar längre i alla fall :)

Bilaga:
big1.jpg

Författare:  Dreamblade [ 14.17 2019-02-23 ]
Inläggsrubrik:  Re: Blade Eurorack Sequencer

nu under förmiddagen slängde jag ihop ett nätaggregat +-12v och grd. hade lite saker liggandes så kastade ihop den så slipper jag använda mitt labbaggregat till testbänken :)

Bilaga:
agg.jpg

Författare:  Dreamblade [ 20.48 2019-03-02 ]
Inläggsrubrik:  Re: Blade Eurorack Sequencer

Idag har det kommit lite delar jag väntat på så bygget går vidare.

Fixat så min röda lcd får lite text.
Byggde ett nätaggregat till som jag kan ha på bänken bredvid datorn.
Testat de sista delarna på labbrädet innan jag ska börja löda dit dom på eprementkortet.

Bilaga:
bänk.jpg

Författare:  Dreamblade [ 08.26 2019-03-06 ]
Inläggsrubrik:  Re: Blade Eurorack Sequencer

Här står det inte still :)
Nu har jag gjort så mina shift in är på exprementkortet och sänder inputs på knapparna som är vid triggers(de som ska styra vilket håll den ska stega). blir mycket sladdar när man labbar.
Kommer göra kretskort sen när alla labbar/tester är klara och allt fungerar som jag vill.

Bilaga:
board.jpg

Bilaga:
serial.jpg

Sida 2 av 2 Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/