Electrokit Buggfix Plus
Aktuellt datum och tid: 22.04 2019-02-23

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme
Svara på tråd  [ 1 inlägg ] 
Författare Meddelande
InläggPostat: 17.53 2018-04-26 

Blev medlem: 10.21 2016-03-17
Inlägg: 60
OPSIS AB är ett globalt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför innovativa system för gasanalys och processtyrning. Vårt mål är att förse våra kunder med de mest avancerade, tillförlitliga och kostnadseffektiva systemen, oavsett användningsområde. Systemen används för mätning av luftkvalitet samt för kontinuerlig emissionsmätning och processtyrning. Tusentals system är installerade världen över.

OPSIS har på senare år sålt allt mer tjänster i form av mätning och rapportering av luftkvalitet till kunder både i Sverige och utomlands. Mättjänsterna hanteras av lokala serviceorganisationer medan rapporteringstjänsterna i stor utsträckning utförs centralt av ett mindre team.

En av våra kollegor som är engagerad i rapporteringsarbetet går nu vidare till högre studier, och vi söker därför en ny medarbetare som kan ta vid. Tjänsten ställer stora krav på struktur, noggrannhet och sinne för detaljer, även under tidspress. Du skall tycka att det är roligt med siffror och ha bra förståelse för matematik, och du måste också ha en god språkkänsla och obehindrat kunna uttrycka dig skriftligt på både svenska och engelska. Du kommer att kommunicera och samarbeta med andra, både internt och externt, men måste också kunna arbeta självständigt under stort eget ansvar. Du skall behärska Microsoft Office väl, särskilt Excel. Du kommer i första skedet att få arbeta i befintliga projekt där arbetsordningen till stora delar är fastlagd, men vi tror att du efterhand även kommer att delta i arbetet att förnya och utveckla rapporteringstjänsterna, både mot befintliga och nya kunder.

Vi tror att du har en naturvetenskaplig utbildning med goda betyg i matematik och språk. Du har troligen någon form av högskolestudier bakom dig, kanske fil.kand. eller högskoleingenjör, men personliga egenskaper som noggrannhet och känsla för siffror och språk är överordnat formell utbildning.

Tjänsten är heltid och tills vidare, och är placerad i Furulund där även de flesta i rapporteringsteamet har sina arbetsplatser.
Kollektivavtal finns. Tillträde i närtid är önskvärt. Vi tillämpar provanställning under sex månader. Tillträde snarast.

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/ ... 6e02c07aa9


Upp
 Profil  
 
Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
Svara på tråd  [ 1 inlägg ] 

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme


Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 2 gäster


Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori
Du kan inte bifoga filer i denna kategori

Sök efter:
Hoppa till:  
   
Drivs av phpBB® Forum Software © phpBB Group
Swedish translation by Peetra & phpBB Sweden © 2006-2010