Tips på laddkabel till bil?

Kategoriregler
• För varje tråd du vill starta här, måste du ha skrivit fyra inlägg någonstans i forumet utanför denna kategori.
• Trådens rubrik måste börja med K: S: B: för köpes, säljes, eller bytes. Samköpstrådar märks förslagsvis med Samköp:, osv.
• När köpet eller bytet är avklarat, lägg till SÅLD eller motsvarande i rubriken. Denna kan ändras genom att redigera första inlägget.
• En tråd får maximalt bumpas en gång om ingen viktig information har ändrats.
• Om bud, intresseanmälan eller annan anonym aktivitet sker dolt för andra medlemmar, skall detta ovillkorligen meddelas i tråden av trådskaparen om det påverkar övriga intressenter i affären. Exempelvis "Anonymt bud på 500 kr har givits.".
G-man
EF Sponsor
Inlägg: 1368
Blev medlem: 21 december 2005, 20:04:36
Ort: Lkpg

Tips på laddkabel till bil?

Inlägg av G-man »

Har bytt från Passat GTE laddhybrid till en V60 laddhybrid, till passaten fick jag med en ställbar laddkabel med schuko kontakt till typ 2 som jag på kabeln kunde ställa mellan 6-16A. Till Volvon fick jag en icke ställbar som verkar vara fast på 10A...

Saken är den att jag vill kunna ladda bilen i garaget på högst 6A då jag dels inte har någon brådska att ladda den och dels för att man delar tre platser på en 16A säkring..

Söker tips på bra prisvärda kablar, har hittat ett par nätbutiker men det är svårt att hitta någon info/erfarenhet om kablarna...

Exempel

https://www.evsolution.se/produkt/laddk ... uko-6-16a/ Ställbar, nästan misstänkt billig mot vad andra tar..

https://www.direktronik.se/direktronik/ ... e=105-2710

Osv, tips mottages tacksamt!