A: Optronik-/Kamerakonstruktör

Användarvisningsbild
bengt-re
EF Sponsor
Inlägg: 4829
Blev medlem: 4 april 2005, 16:18:59
Skype: bengt-re
Ort: Söder om söder
Kontakt:

A: Optronik-/Kamerakonstruktör

Inlägg av bengt-re »

Optronik-/Kamerakonstruktör


Tobii Technology är världsledande inom teknik och system för blickmätning och ögonstyrning. Vår teknologi kan mäta exakt var på en bildskärm en person tittar. Information om en användares blickpunkt kan användas i många tillämpningar och applikationer så som psykologiforskning, reklamutvärdering och som handikapphjälpmedel. Tobiis produkter säljs över hela världen och i takt med att vi utvecklar nya produkter expanderar vi kraftigt.

Vår utvecklingsavdelning i Stockholm har mer än fördubblats under det senaste året och nu söker vi ytterligare medarbetare som vill vara med och driva utvecklingen av nya produkter.

Vi söker en hängiven optronikkonstruktör med passion för produktutveckling. Du kommer att vara del av Eye Tracking-gruppen vilken ansvarar för framtagning av ny teknik och hårdvara till Tobiis produkter. Du kommer att arbeta med utveckling av en kameraplattform för blickmätning, och i det arbetet kommer du att jobba med arbetsområden så som:

• Komponentutvärdering samt specificering av optik, CMOS-sensorer och High Brightness-LEDs
• Systemdesign och produktspecificering
• Framtagning och testning av koncept och prototyper
• Hantering av konsulter och leverantörer
• Produktifiering och kvalitetssäkring
Din profil

Du är troligtvis civilingenjör och har minst fem yrkesverksamma år. Du har ett brett teknisk intresse samt kunnande och du har tidigare erfarenhet av att ta fram optronikprodukter.

Tidigare erfarenhet av produktutveckling innefattande seende optik, LED-belysning, optiska filter, CMOS-sensorer eller digitalkonstruktion är kraftigt meriterande.

En stor del av arbetsuppgifterna genomförs i samarbete med konsulter och underleverantörer. Därför krävs god kunskap i engelska samt förmåga att hantera projekt och externa kontakter.

Du känner dig hemma i en högpresterande miljö med snabba utvecklingsprojekt, och du trivs i en roll där du förväntas ta ett stort ansvar och vara drivande i ditt projekt.

Då vi eftersträvar mångfald välkomnar vi särskilt kvinnliga sökande och sökande med annan etnisk bakgrund än svensk.
Låter detta intressant?

Skicka din ansökan eller eventuella frågor till John Elvesjö på jobs@tobii.com. Märk din ansökan ”Optronik-/Kamerakonstruktör”.

Vi intervjuar fortlöpande och tillsätter positionen så snart vi hittat rätt person för jobbet.