Buggfix Plus
Aktuellt datum och tid: 01.02 2018-09-24

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme




Svara på tråd  [ 769 inlägg ]  Gå till sida Föregående  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52  Nästa
Författare Meddelande
InläggPostat: 10.08 2018-02-10 

Blev medlem: 16.47 2018-02-08
Inlägg: 5
Båda faserna finns.
Felet uppkom efter ett elavbrott
Inga felkoder tidigare å ingen service

.


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 10.08 2018-02-10 

Blev medlem: 16.47 2018-02-08
Inlägg: 5
Bara högra sidan som lyser

.


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 10.59 2018-02-10 
Användarvisningsbild

Blev medlem: 15.30 2007-05-17
Inlägg: 1485
Ort: Skåne
Mät så du har spänning ut från den primärswitchade nätdelen på
både höger och vänster induktionsmodul.


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 15.54 2018-02-11 

Blev medlem: 16.47 2018-02-08
Inlägg: 5
Danny skrev:
Mät så du har spänning ut från den primärswitchade nätdelen på
både höger och vänster induktionsmodul.
Det ser helt å fint ut, kan du tipsa om var jag skall mäta.Bild

.


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 20.34 2018-02-11 
Användarvisningsbild

Blev medlem: 15.30 2007-05-17
Inlägg: 1485
Ort: Skåne
Mät över dessa kondingar i dc läge.

Bild


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 15.03 2018-02-12 

Blev medlem: 14.41 2018-02-12
Inlägg: 1
Var någonstans kan man få tag på de där glättningskondarna som behöver bytas vid E6-problem. Det verkar vara slutsålda på elfa, se nedan länk.

https://www.elfa.se/sv/aluminiumelektro ... p/16723939


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 15.20 2018-02-12 
Användarvisningsbild

Blev medlem: 10.52 2009-09-23
Inlägg: 2804
Ort: Hyssna
RS har i lager: EEUFR1V471

/// Marcus


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 17.01 2018-02-12 
Användarvisningsbild

Blev medlem: 15.30 2007-05-17
Inlägg: 1485
Ort: Skåne
Du behöver inte beställa just den.
Denna funkar även utmärkt: 167-04-271
https://www.elfa.se/sv/aluminiumelektro ... simi=99.65


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 12.25 2018-04-02 

Blev medlem: 12.09 2018-04-02
Inlägg: 1
Hej!

Jag har en Whirlpool ACM 756/ne induktionshäll som slutade att fungera efter strömavbrott. Jag är väldig dålig på elektronik men postar några bilder som kanske underlättar för hjälp. På bilderna där man ser kablarna så är det den som det är lite mer glansigare svarta kabeln som tillhör induktionshällen och den svart matta är ugnens.
Värt att notera är att ugnen är kopplad till samma eluttag och den fungerar som den ska just nu.

Induktionshällen har för övrigt fungerat felfritt i snart 3 år.

Är tacksam för all hjälp.

Stort Tack!


Logga in för att visa de filer som bifogats till detta inlägg.


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 17.43 2018-04-03 
Användarvisningsbild

Blev medlem: 15.30 2007-05-17
Inlägg: 1485
Ort: Skåne
Kontrollera så du har spänning på alla tre faserna.


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 20.30 2018-04-06 
Användarvisningsbild

Blev medlem: 18.40 2012-05-17
Inlägg: 1546
Ort: Reftele
nu säger jag inte att något är felkopplat. men ser det inte konstigt ut?
4st blå med 3 kablar som det ska gå till. och på den ena sitter både svart och brun från samma kabel.


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 10.30 2018-04-07 
Användarvisningsbild

Blev medlem: 15.30 2007-05-17
Inlägg: 1485
Ort: Skåne
Det går 2 nollor till hällen för att även passa Nederländerna.
Som det är kopplat, så kan TS använda alla fyra plattorna om
det är uppsäkrat med 32A :) . Med 16A kan han använda
2 plattor samtidigt innan säkringen överbelastas.


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 15.28 2018-04-07 
Användarvisningsbild

Blev medlem: 18.40 2012-05-17
Inlägg: 1546
Ort: Reftele
Synd bara att perilex finns i 16A och 25A. Och inte 32A :).


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 23.00 2018-04-17 

Blev medlem: 22.08 2018-04-17
Inlägg: 2
Hej!
Vilket superbra forum 8)!
Första inlägget...hoppas det blir rätt :)

Har en Elektrolux spis av modell EKD60950X med induktionshäll som inte vill starta fast den har ström.

Den har småstrulat lite förrut då timern inte slog av spisen som den skulle samt att klockan rusat första gången man ställer den efter ett strömavbrott (hänt nu på slutet 2-3 ggr).

Den har alltid kommit igång efter lite vila men inte denna gång.
Skickar med en video: https://youtu.be/vaRhzZZfTTA

Touchpanelen?


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 17.44 2018-04-18 
Användarvisningsbild

Blev medlem: 15.30 2007-05-17
Inlägg: 1485
Ort: Skåne
Kontrollera flatkabel mellan displaykort och touchpanel.


Upp
 Profil  
 
Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
Svara på tråd  [ 769 inlägg ]  Gå till sida Föregående  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52  Nästa

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme


Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Google [Bot] och 5 gäster


Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori
Du kan inte bifoga filer i denna kategori

Sök efter:
Hoppa till:  
   
Drivs av phpBB® Forum Software © phpBB Group
Swedish translation by Peetra & phpBB Sweden © 2006-2010